11 червня 2015 р.

ДНЗ проводжав до школи 
своїх маленьких випускників
      28 травня в с. Богуславець був незвичайний. Батьки і гомінка малеча поспішали на святковий ранок, присвячений випуску дошкільнят. У шестирічок закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.
      Гарно і урочисто пройшло прощання з дитсадком, вихователями та нянею. Маленькі дівчатка-красунечки любувались у сукнях перед дзеркалом, хлопчики, як кавалери, поважно ходили у краватках. Було організоване цікаве і змістовне свято, яке запам’ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.
       Лунали вітання з вуст вихователя Пистієнко С. М., заступника директора Богуславецького НВК Москаленко Т. М., матері Лук’яненко О. М., діток з ДНЗ та майбутньої першої вчительки Головко Л. М. Випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні віршів, пісень, танців.
       Цікавою була зустріч з майбутньою першою вчителькою. Вона у формі гри познайомилася з малечою та вручила запрошення до 1 класу. Також дітки отримали дипломи про закінчення дитсадка. По закінченню свята випускників чекав стіл із солодощами, люб’язно приготовлений батьками.
       Швидко минув святковий ранок, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Тож успіхів вам, наші любі діточки. А працівникам Богуславецького ДНЗ бажаємо здоров’я, мудрості, терпіння. Дякуємо за працю, чуйні серця, любов до наших дітей.
                  

                                                             
 
 
Від батьків випускників
ДНЗ с. Богуславець
Поліванова Т.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...