26 вересня 2014 р.

"Україна - єдина країна"
   Першого вересня усі шляхи ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги- дороги до знань, до нових сподівань і звершень.
   Директор Богуславецького НВК  В. М. Бондар привітала усіх присутніх зі святом Знань, побажала дітям у навчальному році нових успіхів і досягнень . На урочистості  вшанували пам'ять хвилиною мовчання героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули під час проведення антитерористичної операції. Про завершення свята і початок нового 2014-2015 навчального року сповістив Перший дзвінок, який покликав на  урок під назвою «Україна - єдина країна».  Він  сприяв вихованню громадянина - патріота, формуванню його особистої відповідальності за долю своєї держави та українського народу.
  Учні 4 класу переглянули ряд відеопрезентацій, відгадували вікторину, виконували пісні та вірші про Україну, запалили свічки і помолилися, щоб початок нового навчального року став початком нового, світлого, а головне мирного історичного періоду в житті нашої незалежної та єдиної України.
  Для підняття патріотичного духу воїнів, які беруть участь в антитерористичній операції, учні нашої школи  вирішили створити малюнки, які будуть передані солдатам. Діти дякують військовим за те, що вони ціною свого життя захищають Україну та бажають їм якомога швидше повернутися додому. Адже серед військових існує повір’я, що дитячі малюнки з зображенням миру і життя оберігають від смерті.


             
                                                                  
Вчитель початкових класів – Головко Лариса Михайлівна

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...