2 квітня 2015 р.

"Ми чуємо тебе, Кобзаря, скрізь століття..."

    Українська земля завжди славилася своїми людьми. На початку березня ми завжди шануємо пам'ять про генія нашого народу, письменника, поета, художника, співця Тараса Григоровича Шевченка. 
   Доброю шкільною традицією стало проводити колективну творчу справу "Шевченкове слово". Цього року її організовували найменші учні школи, першокласники, на чолі з класним керівником Кобець Людмилою Миколаївною. Діти всім нагадали про життєвий та творчий шлях Шевченка, читали його вірші, інсценізували розмову малого Тараса з матір'ю, співали пісень.
    Також у школі проходив конкурс читців поезії Тараса Шевченка, який організувала вчитель української мови та літератури Ївженко Тетяна Олександрівна. Нікого не залишила байдужим декламація віршів, слово Шевченка у виконанні учнів нашої школи звучало голосно і пророче, торкалося усіх струн душі. Журі, яке очолила педагог-організатор Третяк Валентина Миколаївна, було складно визначитися з переможцями, адже кожен учасник достойно представив поезію. Після жвавих обговорень перше місце розділили  учениці 10 класу Батир Юлія та Степаненко Ірина, другу позицію було присвоєно учениці 9 класу Головко Ліні.

    Шевченкове палке слово живе! Пам'ять про генія України ніколи не згасне!

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...