24 квітня 2015 р.

День Цивільного Захисту в Богуславецькому НВК

     24 квітня стало цікавим і повчальним днем для учнів та вчителів школи, оскільки цей день був присвячений цивільному захисту. Розпочався він із проведення загальношкільної лінійки, на якій пояснили важливість заходів, які будуть проведені у протягом дня. 
   На уроках з усіх навчальних предметів вчителі розповідали інформацію про історію та сучасність цивільного захисту. Змістовною стала загальношкільна стінна газета "Знати й уміти", яка містила інформацію про дії під час надзвичайних ситуацій. Кожен клас також підготував свої стіннівки із важливою інформацією про збереження життя і здоров'я під час різних загрозливих ситуацій.
     В ході підготовки до Дня цивільного захисту учні з 1 по 11 класи виготовили прості засоби радіаційного та хімічного захисту - ватно-марлеві пов'язки. Провели навчальну евакуацію, під час якої діти змогли показати свою зібраність під час тривоги, знання правил евакуації та наявність індивідуальних засобів захисту.
     Проведені конкурси на знання нормативів з цивільного захисту підтвердили, що учні знають, як треба себе поводити під час надзвичайної ситуації. Про це і повідомили на підсумковій лінійці в кінці дня.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...