5 листопада 2015 р.

Стартував новий шкільний проект!

Як і будь-яке явище, що змінило обличчя людства, Інтернет має подвійну природу. З одного боку, він приніс небачені досі можливості. З іншого – нові загрози. Одна з них – поширення в мережі мови ворожнечі, яка подеколи спричиняє навіть трагедії в офлайні. Як цьому протидіяти?
Для протидії мові ворожнечі саме в Інтернет Рада Європи розробила окремий проект. «Це кампанія для молодих людей, які хочуть припинити дискримінацію і розпалювання ненависті в Інтернеті, - йдеться в описі кампанії, яка закликає приєднуватися до неї, обмінюючись із однодумцями фото, відео, ідеями та історіями».

Кампанія Ради Європи «Проти мови ворожнечі онлайн» не залишила байдужими богуславецьких школярів. За ініціативою шкільного парламенту вирішили приєднатися до цього руху. Таким чином нещодавно розпочали новий шкільний річний проект «Я за права людини в Інтернеті». Проект передбачає розробку учнями своїх заходів онлайн і офлайн до загальноєвропейських днів дій. Ми теж виступаємо за веб, в якому існує повага до свободи та гідності кожної людини.


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...