26 січня 2016 р.

День єднання
        День Соборності, Єднання і Свободи  України  в Богуславецькому НВК відбувся на патріотичній, яскравій, творчій ноті!
Вперше, зустріли його учні школи, об’єднавшись в єдине коло за столом, уквітчаним  національними  оберегами-рушниками, козацькою булавою, калиною та змістовною виставкою книг історії України і наш Славний Кобзар!
В цей день, по особливому, звучали  вірші з вуст дітей та виконувались  патріотичні пісні учнями 4 класу «Хай живе козацька слава» та ансамблем дівчат  «Квітуча Україна».
Демонструвався фільм  «22 січня 1919». Захід супроводжувався показами відеослайдів. Прозвучали основні  історичні  події  підписання Акту Злуки східних і західних українських земель у єдину Соборну українську державу!
На завершення, свято  увінчалось цікавим епізодом-показом двох робіт із дерева майстрів західної та східної України, які все свято на виставці   знаходилися разом та прозвучала пісенна композиція про  «…одну єдину нашу неньку Україну, від Києва до Львова, від Криму й до Карпат!»
Самим цікавим моментом свята стало Коло Єдності, де всі воєдино, учні та вчителі,  взялися за руки  і гордо, велично виконали Гімн України!
                                                            Комітет інформації та преси Богуславецького НВК
       


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...