14 грудня 2018 р.

У НАС – НОВИЙ ПРОЕКТ!

У Богуславецькому НВК «ЗОШ I-III ст. - ДНЗ» ім. М.О.Максимовича стартував Всеукраїнський проект «Здорове харчування» від компанії Nestle для учнів початкових класів. В школі вихованню у дітей здорового способу життя приділяється велика увага. З  грудня 2018 року розпочали програму «Абетка харчування». Її можна використовувати на уроках «Основи здоров’я» та в позаурочний час для учнів початкової школи. 
Враховуючи актуальність цього питання, дітям надається можливість мати базові знання раціонального харчування, як основи здорового способу життя.
Структура і зміст програми розроблені з урахуванням сучасної наукової бази та досліджень у галузі дієтології. Програма складається з робочих зошитів для учнів з 1 по 4 клас та методичних матеріалів для вчителя.
Кожна з тем методичного посібника для вчителя включає навчальний контент, який містить ключові поняття, поради вчителеві, мету, завдання, робочі матеріали та базовий зміст теми. Практично закріпити вивчене на уроці, дитина може також вдома, так як у посібнику є рекомендовані форми роботи з батьками.
Робочий зошит для дітей естетично і яскраво оформлений, має цікаві завдання, різні цікавинки, поради вчителю. Важливо, що дитина матиме можливість здобуті знання застосувати на практиці: приготувати собі другий сніданок до школи, знати час прийому їжі, приготувати з батьками прості страви.

Навчальна мета програми – сприяння у найближчому майбутньому зниженню захворюваності як серед дітей, так і серед дорослого населення.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...