1 жовтня 2019 р.

Вітаємо з перемогою на Міжнародному фестивалі
26-27 вересня 2019 року у Черкасах проходив ХІ Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій, присвячений 65-річчю Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».
На урочистому відкритті ХІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій з вітальним словом виступили: Лебедцов Б. Б., перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації; Кириленко С. В., начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України;  Сімушіна О. І., заступник директора Департаменту – начальник управління дошкільної, загальної середньої, інклюзивної та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації.
Виступаючі привітали присутніх з початком фестивалю та наголосили на важливості його проведення як заходу, що виступає вже 11 років поспіль авангардом новаторського руху в освітянському середовищі.  Щороку фестиваль збирає освітян-новаторів з різних куточків світу та став міжнародним освітянським заходом для учасників з України, Прибалтики, Грузії, США, Північної Кореї, Білорусії, Казахстану тощо.
Для участі у конкурсній частині Фестивалю надійшло 193 роботи із 17 областей України. Дипломи освітянам-переможцям вручила Кириленко С. В., начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України.
         Серед переможців Фестивалю – Москаленко Тетяна Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи Богуславецького навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» імені М.О. Максимовича Золотоніської районної ради Черкаської області.

Тетяна Миколаївна виступила на секції «Інновації в управлінні закладами освіти» з доповіддю-досвідом «Національно-патріотичне виховання: крокуємо від пострадянського до європейського».

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...