1 жовтня 2019 р.

Участь у Всеукраїнському семінарі
Учителі української мови, літератури та історії Богуславецького НВК ім. М.О. Максимовича Ївженко Тетяна Олександрівна, Головка Людмила Миколаївна були учасниками Всеукраїнського семінару з національно-патріотичного виховання «Мама, тато, я – українська сім’я», який пройшов з  27 по 29 вересня 2019 року в м. Буча Київської області.
        Захід відбувався за підтримки Міністерства молоді і спорту України,   передбачав створення системи ціннісних орієнтирів та утвердження національно-патріотичної свідомості у дітей дошкільного та шкільного віку через ознайомлення з виховними системами.
        Програма тренінгу включала в себе 11 теоретичних та практичних  блоків: «Цінності і система національно-патріотичного виховання», «Практичні інструменти виховання та розвитку дітей» та ін.
         «Курс з основ першої допомоги та серцево-легеневої реанімації комбо» читав вчитель, тренер-волонтер Товариства Червоного Хреста України.
Цікаво і захоплююче проходили дискусійні кола, забави по-вкраїнськи з тем: «Духовно-моральне виховання дітей на основі християнських цінностей», «Актуальні питання мистецької освіти та виховання», «Казкотерапія як дієвий засіб розвитку психічних властивостей дітей», «Типи сприйняття інформації: вікові особливості», «Мнемотехніка та ейдетика – методика ефективного засвоєння інформації», «Секрети успішної комунікації».
        В сучасних умовах надважливим виявився тренінг «Механізми виникнення і методи управління конфліктами». Незабутні враження залишила зустріч з дитячою письменницею Марією Артеменко, предметом розмови з якою була популяризація читання як фундамент розвитку інтелекту і основа національного виховання.
       Учасникам семінару подарували  тематичну літературу.

       

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...