17 лютого 2015 р.

Навчені - отже захищені!
   Нещодавно у Богуславецькому НВК ім. М. О. Максимовича для учнів 10-11 класів було проведено тренінг з протидії торгівлі людьми "Оберемо свій безпечний маршрут у житті". Тренінг провела заступник директора з навчально-виховної роботи, тренер національної тренерської мережі "ЛаСтрада-Україна" Москаленко Тетяна Миколаївна.
   За допомогою інтерактивних технологій учні з'ясували сутність такого ганебного явища й кримінального злочину як торгівля людьми, його причинами та наслідками. Для старшокласників, які стоять на порозі дорослого самостійного життя, проблема торгівлі людьми є актуальною. Важливо, щоб у них сформувалось власне відповідальне ставлення до питань, що обговорювалися під час тренінгового заняття. Вкотре було наголошено учням про Національну "гарячу" лінію з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації 0 800 500 335 та Національну дитячу "гарячу лінію" 0 800 500 225.
   Захід відбувся відповідно до Програми з протидії торгівлі людьми в Східній Європі за підтримки Міністерства закордонних справ Новрегії у співпраці з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні.



     Враження учасників тренінгу:
Касян Дарина, учениця 11 класу: "Мені дуже сподобався тренінг з протидії людьми. Залишилося багато вражень. Добре, що тренінг проводився у формі ігор, які давали нам змогу відчути себе на місці тих людей, які стали жертвами торгівлі людьми".

Верещака Ангеліна, учениця 11 класу: "З тренінгу, який відбувся у нашій школі, я дізналася дуже багато корисної та пізнавальної інформації. Все проводилося в інтерактивній формі, тому легко запам'яталася сутність проблеми торгівлі людьми".

Головко Аня, учениця 11 класу: "Мені дуже сподобався тренінг. Захід проводився не у вигляді виховної години, а цікавої та пізнавальної гри, яка дала можливість поспілкуватися з іншими учнями, почути інші думки та дізнатися багато нової інформації, яка згодиться нам у житті".

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...