24 лютого 2015 р.

Гра в радість

   Сьогодні дорослі й діти відчувають певний дефіцит оптимізму й радості. Тому тиждень світової літератури, який відбувався з 9 по 13 лютого, проходив під гаслом «Радість  – творчості душа». Адже Полліана з роману Елеанор Портер навчила всіх учасників (педагогів і учнів), що радість – це  безцінний дар. Головне -  позитивне відношення до життя, вміння насолоджуватися тим, що у тебе є. Це  допомогло всім поглянути на світ іншими очима, наповненими радості,  Учасники тижня почали радіти і творити прекрасне з радістю.
Радість
Несподівана, миттєва
Бадьорить, звеселяє, милує
Радість приносить вам щастя
Добро
                                                       Мартиненко В., 11клас



           ”Гра в радість” – це чудова гра, яка допомагає бути веселим, співчутливим, добрим, не боятись труднощів, бути оптимістом. Повість про Полліанну вчить нас усіх протистояти проблемам і викликам часу, бути стійкими і незламними за будь-яких обставин, шукати позитивне у різних проявах життя. А літературна гра «Порадіймо разом» допомогла кожному учаснику мобілізувати власні сили, додала упевненості й віри в перемогу добра і справедливості. Адже мудрість істини проста: життя – прекрасне, а бути щасливим – просто.
Радість
Неповторна, контрастна
Одухотворяє, підбадьорює, надихає
Радість бачити результат своєї роботи
Життя
                                                            Головко А., 11 клас 
«Треба любити все, що є справжнім життям.  Життю не можна навчитися, треба просто жити і РАДІТИ!» - стверджувала Е.Портер. А ми також зможемо жити так, бо все на цьому світі диво!


Головка Людмила Миколаївна, вчитель світової літератури



Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...