12 грудня 2014 р.

Семінар педагогів-організаторів 

у Богуславецькому НВК

   2 грудня 2014 року Богуславецький НВК радо відчинив двері для педагогів-організаторів району, що запрошені на семінар "Інноваційні форми роботи у превентивній та профілактичній діяльності навчального закладу", який проводила Третяк Валентина Миколаївна.
   У рамках районної гри-подорожі "Златокрайчик у країні "Дивосвіт" Валентина Миколаївна проводила інтерактивну гру для учнів початкових класів "Ми маленькі патріоти". Маленькі учасники показали, як добре вони знають історію, культуру та відомих особистостей рідної країни, заспівали патріотичні пісні.


   Учні 8 - 10 класів стали учасниками тренінгового заняття "Рівні права та можливості для чоловіків і жінок" і спробували свої сили у інтерактивній грі "Хто переможе?" (у рамках акції "16 днів проти насильства"). Старшокласники вкотре пересвідчилися, що всі люди - рівні у своїх правах та мають однакові можливості для розвитку.
    Також Валентина Миколаївна поділилася досвідом роботи у Всесвітньому русі на захист прав людини "Amnesty International". 
    На завершення учасники семінару мали чудову можливість відвідати музейну кімнату ім. М. О. Максимовича, екскурсію в якій провела заступник директора з навчально-виховної роботи Москаленко Тетяна Миколаївна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...