12 грудня 2014 р.

Театр - не завжди світле свято

        Учні Богуславецького НВК ім. М. Максимовича радо прийняли запрошення від завідуючої методичним кабінетом відділу освіти м. Золотоноша Строкань Н.В. та Золотоніської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату переглянути виставу у виконанні шкільного театру «Точка зору». Юні актори цього навчального закладу показали нам своє бачення сучасних подій на Сході. 
        Вистава «Нам болить за Україну, або Недитячий погляд на війну» (сценарій якої був написаний заступником директора Золотоніської школи-інтернату О.П. Сідєльніковою) була зіграна так, ніби на сцені були справжні актори. З болем і тугою передавали почуття своїх героїнь Аня Лебідь, Юлія Царик, Юлія Сідєдьнікова, Дарина Келеп, Ірина Кулініч, Наталія Фурса, Вікторія Корж, Анна Кармазіна, Софія Фляк. А  чоловічі ролі у виконані Тимофія Кармазіна, Матвія Васильченка, Олександра Новосада вразили своєю впевненістю, рішучістю захищати нашу Батьківщину, відстоювати її єдність.


        Юні актори намагались донести до глядача весь біль та розпач. Слова «Страшно усвідомлювати, що я і мої однокласники уже ніколи не скажемо: «Наше покоління не знало війни»,  - запали нам глибоко в душу. Хочеться, щоб війни не було, щоб Україна зберегла свою єдність та незалежність.
       Ми вдячні за запрошення та пережиті моменти хвилювання.
                                                                                Батир Юлія, учениця 10 класу,
                                            Ївженко Т.О, вчитель
                                     української мови та літератури
                Богуславецького НВК ім. М.О.Максимовича

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШКІЛЬНИЙ ПРОЄКТ "ПОДОРОЖ ЄВРЕЙСЬКИМ КВАРТАЛОМ" Протягом 2023-2024 рр. реалізовуємо авторський історични...